Det är ett av livets stora glädjeämnen att bli förälder. Vi vill allt det bästa för våra barn och vi vill att de ska bli lyckliga och framgångsrika. Det kan vara emotionellt att vara förälder och barnens uppväxt går också väldigt fort och det känns som de flyttar ut kort efter att de vuxit upp.

Fotografera dina barn

Ett sätt att njuta av dina barn även när de inte är hemma är att se till att du har bra foton på dem. Det är nu vanligt med digitala bilder men de är inte riktigt samma sak som ett klassiskt foto som har skrivits ut. Det finns en mängd bra sätt att skriva ut bilder och det är numera många skrivare som är anpassade för fotoutskrift. Canon bläckpatroner är till exempel mycket bra att använda när du ska skriva på fotopapper.

Organisera dina foton på barnen

När du väl sätter igång att fotografera barnen är det förstås kul om du har dina bilder i bra ordning. Du kan samla dem i album, du kan sätta upp dem i tavelramar och du kan till och med trycka dem på kuddar och andra textilier.

 

Det är mycket fint att alltid ha en serie med foton på sina barn med sig var man än rör sig i världen.

Påminn barnen om deras uppväxt

När dina barn blir äldre är det också fint att kunna påminna dem om händelser i deras barndom. När de tog sina första steg, när de sade sina första ord, när de lärde sig att cykla, åka skidor och mycket annat. Dessa minnen av barndomen formar en person för hela livet och därför är det extra viktigt att minnena är ljusa så att barnen känner sig stabila och inte ser tillbaka på sin barndom med bitterhet utan kommer ihåg den som underbar.