Det är mycket som är viktigt i ett hem. Man ska känna sig säker, varm och torr. Det är väl det mest fundamentala. Därefter kommer funktion, man ska kunna laga mat, tvätta sig, sova, tvätta sina kläder, kunna förvara sina saker, titta på TV, använda internet och så vidare. Slutligen kommer skönhet och känsla. Man ska trivas i hemmet. Det ska vara pyntat, stilrent, trevligt och allt det där andra som är så subjektivt.

Mycket i det senaste går ut på att man ska kunna visa upp sitt hem för andra. Visst är det så att man ska trivas själv men tänk på saken, visst har du andras uppfattning med dig när du köper saker och pryder ditt hem? Det som man inte ofta visar upp för andra är dock sovrummet. Sovrummet hör till det allra heligaste i ett hem, möjligen endast slaget av kylskåpet. Men därför kan också sovrummet hamna i skymundan även när det gäller funktion och det mest fundamentala med hemmet. Detta är inte rätt och det är något som bör tänka till på när man organiserar sitt hem.

Varför är King Size så kungligt

Att man lätt glömmer bort sovrummet när man fixar i hemmet beror ofta just på att sovrummet är privat och kanske också på att man inte vistas där när man inte sover. Men man ska komma ihåg att det är i sovrummet som man återhämtar sig och det är därför som det kan vara en så god idé att faktiskt slå till på en riktig king size säng som gör att du känner dig som kungen även när du ligger och sover. Det är trots allt i sängen du tillbringar mest tid i hemmet, även om du inte alltid är så aktiv då och även om du kanske inte riktigt vill erkänna hur viktigt det är.